Pim Verlaan
Manifest

Emancipatie van de particuliere belegger

Al meer dan een eeuw groeit de wereldeconomie, voornamelijk door prachtige innovaties die ons leven elke dag een beetje beter maakt. Helaas is een hoop rijkdom en kennis geconcentreerd. Ik vind dat iedereen in de wereld mee moet kunnen ‘profiteren’ van deze groei. Toegang, inzicht en kennis moet gelijkmatig verdeeld worden.

Als de financiële wereld ergens om bekend staat, is het wel dat het ondoorzichtig is. Er is een groot gebrek aan transparantie wat de industrie decennia lang vooruit duwt. Door de gewone mens zoals jij en ik in het ongewisse te laten, wordt het makkelijker om aan ons producten te verkopen. Producten die we niet kennen en door kosten in rekening te brengen die we jarenlang niet zullen opmerken.

Wij zijn vastberaden om het tegenovergestelde te doen. Jij verdient het om volledige controle en inzicht te krijgen in je persoonlijke beleggingen. Wij bewonderen de particuliere belegger!

Je verdient het om te weten wat je beleggingen doen, hoeveel (transactie)kosten je betaalt en wat het rendement is per aparte investering. Je verdient het als particuliere belegger om uitgerust te zijn met de juiste tools voor eerlijk en verantwoord vermogensopbouw. Het zijn tenslotte je eigen zuurverdiende centen.

Met de Portfolio Dividend Tracker zetten we ons in om moderne portfolio en dividend tracking software toegankelijk te maken voor de particuliere belegger in alle soorten en maten. Verklein je afhankelijkheid door meerdere brokers samen te voegen tot één portfolio. Geen honderden euro’s per maand maar vergelijkbaar met een biertje in de stad. Wij zijn er echt voor iedere particuliere belegger!

Iedere dag maken we zelf gebruik van onze eigen software en we blijven het dan ook dagelijks doorontwikkelen zodat het voor jou waard blijft om te gebruiken.

Handtekening Pim Verlaan